NİĞDE / ULUKIŞLA - YENİYILDIZ ORTAOKUL

YENİYILDIZ ORTAOKUL

Adres
YENİYILDIZ KÖYÜ KURTULUŞ MEVKİİ KAYRAK SK. YENIYILDIZ ILK ORTAOKULU BLOK NO 40 ULUKIŞLA / NİĞDE
Vizyon
Demokratik ve laik, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, bilimsel düşünen, eleştiriye ve değişime açık, öğrenmeye istekli, çalışmalarını bir plan doğrultusunda yürütebilen, kendisiyle barışık, ailesi ve çevresiyle uyumlu,hoşgörülü, olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen, vatansever ve çalışkan gençler yetiştirebilmektir.
Misyon
Milli Eğitimin genel amaçları doğrultusunda bireysel farklıklarını, göz önüne alarak kendine güvenen, çevresine saygılı, dürüst, milli değerlere bağlı, özgür düşünebilen, eğitim sürecinde katılımcı, ekip çalışmasına yatkın , üretime yönelik çalışmalar geliştiren-projeler üretebilen-uygulayan , belirli bir amacı olan ve geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamaktır.
Başarılar
2015-2016 Eğitim yılında 1 öğrencimiz fen lisesi 1 öğrencimiz kız meslek lisesi 1 öğrencimiz teknik lise 5 öğrencimiz çok programli liseye yerleştirilmiştir.
KALORİFERLİ
ÖZEL ARAÇ VE KÖY OTOBÜSLERİ İLE